Zorg op maat

Het 'Iridium Kankernetwerk' verandert in 'Iridium Netwerk' dat met acht partnerziekenhuizen (waaronder AZ Sint-Jozef Malle) het grootste radiotherapienetwerk van België is. Deze nieuwe koers vertaalt zich in een nieuw logo en huisstijl: een “universum” waarin de patiënt centraal staat.

Als Iridium Kankernetwerk hebben we beslist om ons voortaan toe te spitsen op radiotherapie. Daarmee behoren de disciplines hematologie en medische oncologie niet meer tot onze kernzorg. Vandaar onze nieuwe naam: Iridium Netwerk.

Door ons te focussen op radiotherapie willen we drie zaken realiseren:

  • meer academische verdieping, voornamelijk door samen te werken met de Universiteit Antwerpen, zodat wij ons kunnen meten met andere internationaal befaamde grote centra;
  • onze reputatie op een nog hoger niveau tillen zodat artsen en medewerkers vragende partij zijn om bij ons te komen werken en dat patiënten vragen om bij ons behandeld te kunnen worden;
  • onze communicatie moderner en transparanter maken.

Grootste in België

Vandaag zijn we uitgegroeid tot het grootste radiotherapienetwerk van België dat de beste zorg aan de patiënt wil geven. Binnen één hecht netwerk van acht ziekenhuispartners van wie AZ Rivierenland onlangs is toegetreden, wisselen we expertise uit, investeren we in baanbrekend onderzoek en materieel (getuige de recente aanwinst van de meest geavanceerde CT-scanner van het moment) en passen we innovatieve multidisciplinaire behandelingen toe. Gestructureerd, efficiënt, supergespecialiseerd. Met de patiënt in het centrum van ons engagement.

Een nieuwe uitstraling

Het spreekt voor zich dat we onze nieuwe positie dienen uit te stralen naar onze medewerkers, partners, stakeholders en uiteraard onze patiënten zelf. Daarvoor hebben we het Leuvense communicatiebureau Nelson onder de arm genomen dat in nauwe samenwerking met ons onder meer een nieuw logo heeft ontwikkeld; een ‘universeel’ beeldmerk annex huisstijl dat laat zien waarvoor het Iridium Netwerk staat. Ook onze nieuwe website zal elke bezoeker aangenaam wegwijs maken.

De patiënt centraal in ons universum

De persoonlijke betrokkenheid van het Iridium Netwerk naar de patiënt willen we nog meer in de verf zetten. In een aangepaste taal bij voorbeeld die de “je”-vorm hanteert. Daarmee volgen we de communicatietrend om meer en meer de “je”-vorm te gebruiken; een trend die zich verder voortzet in meerdere sectoren en die we graag volgen als innovatieve speler in de markt.

We nodigen je van harte uit om – door te klikken op onderstaande link - kennis te maken met het nieuwe ‘universum’ van Iridium Netwerk … Als je daar ook de audio bij wenst, dan kunnen we dat alleen maar aanbevelen. 

Maak kennis met ons nieuwe logo