Zorg op maat

“Mogen we even storen? Ons Instagramaccount is geboren. Iedereen mag weten dat het ‘Bevallen in Malle’ gaat heten. Na 9 maanden is alles klaar, kom volg ons nu maar!”

Geboren op 5 oktober 2020

Met veel trots kondigt de kraamafdeling de opstart van hun Instagramaccount aan. Via deze weg kunnen toekomstige ouders iets bijleren en meekijken achter de schermen van de kraamafdeling.

Uit liefde geboren…
Zwanger zijn en bevallen is een blijde en spannende gebeurtenis. Onze kraamafdeling organiseert reeds meerdere keren per jaar een infoavond om deze unieke periode zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Deze infosessies zijn steevast volgeboekt en dus zochten we naar extra manieren om te informeren. Instagram bleek het perfecte kanaal om jonge ouders uit onze regio te bereiken met veel fotomateriaal.

Klaar om de wereld te ontdekken
Maandelijks komen enkele vaste zaken aan bod. Wie is er niet nieuwsgierig naar een overzicht van de geboortes van de afgelopen maand? Of naar interessante tips van onze vroedvrouwen? Inspiratie voor zwangere vrouwen, bijzondere getuigenissen of nieuwtjes die op ons pad komen, krijgen uiteraard ook een mooi plaatsje op onze Instagrampagina.

Zelf kijken we uit naar alle #MalseBabies die de ooievaar in Instagramland brengt. Wij zijn er volledig klaar voor om de wondere wereld van Instagram te ontdekken!

Van harte welkom voor een bezoekje
“We zijn trots dat we hiervoor samenwerken met verschillende diensten. Wie regelmatig achter de schermen wil kijken en iets wil bijleren, kan ons volgen op www.instagram.com/bevalleninmalle.” aldus Marijke Heymans, hoofdvroedvrouw van AZ Sint-Jozef Malle.