Overslaan en naar de inhoud gaan

Goede zorg voor medewerkers leidt tot goede zorg! Wat kunnen wij jou bieden:

Zorg op maat: jouw inbreng is een grote meerwaarde

Bij ons kun je je competenties en talenten ontplooien en verder groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Niet alleen binnen dezelfde afdeling, maar ook over de verschillende afdelingen heen zijn er veel mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie.

We leren met en van elkaar. Dat doen we onder meer via ons ruime ontwikkelingsaanbod. Er zijn tal van interne en externe opleidingen (workshops, e-learnings, on the job trainingen …), bijscholingen en symposia. Je kan je creativiteit en ideeën kwijt in de vele werkgroepen die ons ziekenhuis rijk is. Jouw inbreng is een grote meerwaarde!

Een job in de zorg mét een goeie werk-privébalans? Tuurlijk!

Bij AZ Voorkempen gaan we samen met jou op zoek naar een mooi evenwicht tussen je rol als gedreven medewerker en je rol thuis en privé. Hoe? Door in te zetten op flexibele arbeidsvormen, je de mogelijkheid te geven om deeltijds te werken en een goede vakantieregeling aan te bieden.

Jouw gezondheid is voor ons een prioriteit

Via verschillende initiatieven doen we er dan ook alles aan om de lichamelijke en geestelijke gezondheid van onze medewerkers te bevorderen. Denk aan workshops rond slaaphygiëne, ergonomie en mentale veerkracht. Je kan naar hartelust lopen & wandelen op het mooie groene domein van ons ziekenhuis dat we delen met Bethanië en je kan gratis fitnessen in de cardiofitness van de afdeling kinesitherapie. 

Geen topwerk zonder topsfeer

Ons ziekenhuis staat bekend voor de warme en toffe teamsfeer onder de collega’s. Omdat wij vinden dat de boog niet altijd gespannen hoeft te staan, organiseren we geregeld leuke activiteiten of memorabele feestjes. Zo is er ons jaarlijkse nieuwjaarsfeest voor alle medewerkers, houden we om de vijf jaar een grote feestweek en vieren we onze jubilarissen. We voorzien ook een verwenbudget, zodat je tijdens een leuke activiteit aan de teamspirit kan werken.

Mooie voorwaarden en bijkomende voordelen

Naast een hospitalisatieverzekering en een verzekering gewaarborgd inkomen (mits je 5 jaar bij ons werkt) heb je als werknemer van AZ Voorkempen recht op heel wat bijkomende voordelen. Zo krijg je een Emmaüs-kortingspas, die je onder meer korting geeft in allerlei winkels of bij de aankoop van tickets voor bijvoorbeeld pretparken. Bovendien eet je tegen een voordelig tarief in het restaurant en ontvang je maaltijdcheques ter waarde van 3,50 euro per gewerkte dag. Collega’s die met de fiets naar het werk komen, kunnen rekenen op een mooie fietsvergoeding. Daarnaast krijgt elke collega 24 dagen vakantie per jaar, aangevuld met twee extralegale dagen (11 juli en 26 december) en 12 dagen arbeidsduurvermindering wanneer je voltijds werkt.

Ontdek hier alle troeven van AZ Voorkempen als werkgever in één oogopslag