Overslaan en naar de inhoud gaan
AZ Voorkempen job en stagecafé

Op dinsdag 5 maart ben je tussen 16.30 en 19.30 uur van harte welkom op ons stage- en jobcafé voor zorgprofielen. Zoek je een leuke (kijk)stageplek, een plek om aan de slag te gaan als jobstudent, een nieuwe job of wil je gewoon vrijblijvend komen kennismaken? Schrijf dan zeker in via onderstaand formulier!

Programma

  • Ontvangst met een hapje en een drankje
    We leren je graag kennen! Maak informeel kennis met onze collega’s bij een hapje en drankje. Ook medewerkers van de personeelsdienst helpen je graag verder met eventuele vragen over je loopbaan, openstaande vacatures, arbeidsvoorwaarden, ….
  • Rondleiding doorheen het ziekenhuis 📣
    Een collega uit de zorg neemt je mee achter de schermen en vertelt je meer over het reilen en zeilen in ons ziekenhuis. We werken met kleine groepjes zodat je al je vragen kan stellen. Schrijf snel in en geef de afdelingen door waar je interesse in hebt en het tijdstip waarop je de rondleiding wil volgen.

Inschrijven

Voor wie?

Dit stage- en jobcafé richt zich specifiek op studenten en mensen werkzaam als verpleegkundigen, technologen medische beeldvorming en nucleaire geneeskunde, medisch laboratoriumtechnologen, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en zorgkundigen. Heb je interesse, maar kan je er niet bij zijn? Geef ons een seintje wervingenselectie.zoersel [at] emmaus.be (via mail) of telefoon (03 380 30 55).

Behoor je niet tot bovenstaande doelgroep, maar heb je wel interesse om te komen werken bij AZ Voorkempen? Check dan hier onze jobsite en abonneer je via e-mail op onze jobalert om op de hoogte te blijven van onze nieuwe vacatures.

Nog vragen?

Aarzel niet om contact op te nemen met ons wervingenselectie.zoersel [at] emmaus.be (via mail) of telefoon (03 380 30 55).