Overslaan en naar de inhoud gaan

Het coronavirus zorgt ook bij zwangere vrouwen en hun partner voor vragen, ongerustheid en angst. De hele situatie overschaduwt vele verwachtingen. Graag informeren we jullie over de invloed van het coronavirus op de zwangerschap en over de praktische aanpassingen op onze raadpleging, verloskamer en kraamafdeling.

We hopen dat we je met onze maatregelen kunnen geruststellen en willen benadrukken dat bevallen in ons ziekenhuis nog steeds veilig is voor moeder en kind. De gynaecologen, kinderartsen en vroedvrouwen staan steeds met de glimlach klaar om je te begeleiden en al jouw vragen te beantwoorden. Wij proberen ten allen tijde de positieve beleving rond bevalling na te streven. Dit met respect voor iedereen, ziek of niet ziek.

Bij vragen kan je bellen naar onze hoofdvroedvrouw via 03 380 22 70. In het weekend kan je met dringende vragen terecht op het nummer 03 380 22 50.

De Vlaamse richtlijnen en aanbevelingen worden regelmatig aangepast. Wij proberen deze informatie steeds up-to-date te houden volgens de laatste richtlijnen die we doorkrijgen. Er kan in deze bijzondere tijden afgeweken worden op de info in ons boekje ‘Welkom baby!’.

Algemeen

Raadplegingen

Bevallen

Verblijf op de kraamafdeling

Naar huis